Instalator Non-Stop Bucuresti 

Sanitare, Aer conditionat, Incarcare Freon, Centrale termice, Electrice, Desfundari.

Putem fi apelati la orice ora la numarul de telefon: 0730.111.131

Suntem poziționati strategic în toate sectoarele din București și Ilfov pentru a reacționa foarte rapid la situațiile de urgență ale dumneavoastră. Ne puteți apela la numărul de telefon de mai sus, iar o echipă se v-a deplasa rapid la domiciulul dvs remediind orice tip de reparație este necesară. (10-30min)

 • De ce noi?

  Suntem o firma formată din ingineri profesioniști si instalatori autorizati care presteaza servicii non-stop pentru orice tip de reparatie sau instalatie, cu o experienta de peste 11 ani! avand un portofoliu complex de clienti, pentru care am realizat diferite proiecte.
  Vezi Serviciile noastre.

 • Lider de piata!

  In aceaste proiecte, toate executiile au fost efectuate cu factură și certificat de garanție! Oferim la dispozitia clientului resurse si scule profesionale pentru a acoperi toate elementele necesare lucrarii – de la instalatii, proiectare, autorizare, lucrari de structura, design interior, finisaje, curatenia si reparatiile constructiilor post-interventie.
  Vezi Recenziile clienților.

Echipa Instalator Non-Stop Bucuresti!

Cu mulți ani de experiență în domeniul serviciilor sanitare.

  Inginerii noștri știu cum să se ocupe de orice problemă de instalare pe care o poate întâmpina un client. Știm că clienții noștri caută expertiză și, în același timp confort, flexibilitate și fiabilitate.
 • Disponibili 24/7 – Garanție de 3 luni – +5000 Clienti – Prețuri fixe, accesibile – In zona Bucuresti & Ilfov