INSTALATOR BUCUREȘTI NON STOP-SERVICII URGENTE 24/7

Întâmpinați o problemă sanitară? Centrala termică s-a stricat? Canalizarea este infundată?
Echipa noastră este pozitionată strategic în București și Ilfov pentru a reacționa foarte rapid la situațiile de urgentă ale dumneavoastră.
Remedieri și montaj, desfundare: țevi, chiuvetă, robineți de apă și înlocuiri tronsoane de țevi. Schimbarea bateriilor de la chiuvetă sau cadă. Blocaje și scurgeri, Drenaj.
• Service Sisteme de Ventilație
Instalare aer condiționat, Încărcare cu agent frigorific (freon). Revizi, curățare și igienizare. Reparații aer condiționat, identificarea și înlocuirea componentelor defecte sau uzate.
• Instalator Centrale Termice
Reparații și Revizii Periodice, Curătări și piese de schimb pentru centrale termice de orice marcă sau model (electrice, gaz, etc). Montaj calorifere, Instalatare Termostat Wireless.
• Reparații Instalații Electrice
Defecțiuni tablouri electrice, siguranțe automate, impămantare, lipsă tensiune, înlocuire tablouri electrice, mașini de spălat, boilere, centrale termice, intrerupătoare, prize de alimentare.
Ne puteți apela la numărul de telefon de mai jos, iar o echipă se v-a deplasa rapid la domiciulul dvs remediind orice tip de reparație este necesară, cu factură și certificat de garanție!
+40 799 111 131 / Non-Stop
https://instalator-bucuresti-nonstop.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *