INSTALATOR BUCUREȘTI

instalator-bucuresti

instalator-bucuresti

Întâmpinați o problemă sanitară? Centrala termică s-a stricat? Canalizarea este înfundată? Echipa noastră este poziționată strategic în București și Ilfov pentru a reacționa foarte rapid la situațiile de urgență ale dumneavoastră.

 

 

 

CAUȚI UN INSTALATOR SANITAR ÎN BUCUREȘTI?

Firma noastră prestează servicii complete pentru lucrări de desfundare simple sau complexe, fie că este vorba despre simple desfundări ale chiuvetelor, căzilor, cabinelor de duș sau de intervenții complexe care au ca scop desfundarea coloanelor de evacuare.

Calitatea lucrărilor efectuate depinde în mod direct de echipamentele și procedurile aplicate pentru curățarea tuturor tipurilor de țevi, de aceea dispunem de aparatură modernă și personal instruit pentru a garanta îndepărtarea depunerilor de pe conducte, țevi și coloanele de evacuare, indiferent de natura acestora.

 

Doriți să achiziționați o centrală termică nouă și aveți nevoie de asistență tehnică, transport, servicii de inlocuire sau instalarea sistemului nou de încălzire?

 

INSTALATOR CENTRALE TERMICE ÎN BUCUREȘTI

Personalul nostru este atent instruit pentru a asigura toată gama de servicii pentru optimizarea termică a locuinței dumneavoastră, in toate sectoarele din București si Ilfov: achiziționarea centralei termice cu toate accesoriile aferente, echipamentele, tehnologia necesară pentru schimbarea centralei sau montarea într-un spațiu nou amenajat, punerea în funcțiune și instructajul pentru operarea corectă.

Montaj / schimbat centrale termice, intervenții rapide reparații centrale, verificări tehnice periodice, vindem și centrale termice, piese de schimb, accesoriile specifice.

 

Cauți un electrician priceput pentru schimbarea siguranțelor circuitelor sau a tabloului electric? Simți miros de cablu ars sau crezi că s-a produs un scurtcircuit?

 

ELECTRICIAN BUCUREȘTI

Fie că este vorba de locuințe sau de spațiile de birouri, verificările periodice ale instalațiilor electrice reprezintă o responsabilitate pentru utilizatorii clădirilor. Echipele noastre de intervenții se deplasează în regim de urgențe oriunde în București și în sectoarele județului Ilfov

Ne puteți apela la numărul de telefon de mai jos, iar o echipă se v-a deplasa rapid la domiciulul dvs remediind orice tip de reparație este necesară, cu factură și certificat de garanție!
+40 799 111 131 / Non-Stop